Detalji užasne tragedije u Smederevu: Da li je devojka (21) pokušala samoubistvo, ili je zbog nepažnje udario voz?

Autor: Novosti, Republika

Hronika

17.09.2020

12:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojka A.K. (21) iz Smedereva poginula je u sredu uveče na pružnom prelazu u blizini Lipske rampe, kada je na nju naleteo putnički voz koji se kretao ka Požarevcu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Foto: Ilustracija

Do nesreće je došlo u 19.50, dok je devojka prelazila preko pruge, na neobeleženom i neosvetljenom pružnom prelazu.

Kako je rekao Saša Nikolić, portparol Policijske uprave Smederevo, na nju je u tom trenutku naleteo putnički voz koji je saobraćao na relaciji Smederevo-Požarevac.

- Od siline udara, devojka je zadobila teške povrede, kojima je podlegla na licu mesta. U ovom tragičnom slučaju ne sumnja se na samoubistvo, već je razlog, najverovatnije, nepažnja prilikom prelaska koloseka – rekao je Nikolić.

 

Zbog obavljanja uviđaja, saobraćaj na ovom delu pruge bio je obustavljen do 22 sata. Ovaj pružni prelaz nalazi se na području između naselja Godomin i Radinac, u blizini veoma prometne Lipske rampe, preko koje brojna putnička i teretna vozila prelaze prugu kako bi nastavila prema Kovinu i naselju Lipe.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading