UŽASNO: Dvojica mladića brutalno mučili malo mače, jadna životinjica se tresla od povreda i bola

Autor: Mondo, Republika

Hronika

16.09.2020

12:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Scene maltretiranja, mučenja i ubijanja životinja na žalost nisu retka pojava u Srbiji, ali učestvovanje maloletnika u tome je zabrinjavajuće

RepublikaFoto: Facebook.com/printscreen

Snimak je počeo da kruži društvenim mrežama u utorak.

Na snimku se vide dva mladića, dovoljno stari da se ne oslovljavaju kao deca a opet nedovoljno stari da bi bili odrasli, kako ubijaju mače staro svega nekoliko nedelja.

Naime, na snimku koji je izazvao burne reakcije javnosti, jedan mladić snima drugog koji mače drži u ruci da bi ga u sledećem trenutku iz sve snage tresnuo o pod.

"To bre, ne pomera se ej!" sa ushićenjem je izgovorio mladić prilazeći mačetu koje je ipak i dalje bilo živo. Mačetu su se noge i glava nekontrolisano tresli, najverovatnije zbog povreda kičme i nervnog sistema, koje nije moglo da preživi.

 

Mladi monstrum, koji je na snimku nosio majicu posvećenu srpskim herojima sa Košara, a koji je počinio mizeran, kukavički i i bedan čin, pobedonosno je stegao mišiće i proslavljao svirepo ubistvo nedužne životinje.

Kako su se mnogi na društvenim mrežama složili, mladi zlotvori ne bi smeli da izbegnu kaznu s obzirom da su prekršili jasno definisan zakon, a mnogi su se izjasnili da bi i sami želeli da im presude.

Uzeta izjava od mladića, slučaj preuzelo tužilaštvo

Kako nam je rečeno iz PU Leskovac, tačno je da su mladići pronađeni i saslušani u prostorijama policijske uprave.

 

- Informacije se još uvek prikupljaju i slučaj je prosleđen kod nadležnog tužioca. U pitanju su maloletna lica i policija je preduzela sve potrebne mere ne bi li se oni što pre identifikovali i pronašli - rekao je portparol PU Leskovac.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading