Iz osvete ga umlatili motkom! Presuda svirepim ubicama iz sela kod Požarevca

Autor: Republika

Hronika

15.09.2020

19:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Viši sud u Požarevcu doneo je prvostepenu presudu kojom je Dejan Stanojević (49) osuđen na 30 godina zatvora, Danijel Stanojević (35) na 20 i Dejan Stojković (22) na sedam godina, sva trojica iz Mišljenovca, jer su pre dve godine iz osvete ubili Sašu Stokića (49) iz istog sela.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Ovaj zločin dogodio se 11. oktobra 2018. godine pošto je prethodno Saša pretukao Danijelovog oca. Zbog toga je on sa stricem Dejanom odlučio da se osveti, a poveli su i Stojkovića, kojeg je Saša takođe pretukao. U večernjim satima, ušli su u kuću u kojoj je Saša spavao i zadali mu više udaraca drvenom motkom u glavu. Zadobio je višestruke frakture lobanje i preminuo na licu mesta.

Dok su ga oni tukli, Dejan Stojković je osvetljavao prostoriju mobilnim telefonom jer je u kući bila isključena struja. Za teško ubistvo za koje se osumnjičeni terete, zakonom je zaprećena kazna od 10 do 40 godina zatvora. Inače, pokojni Saša, koji je bio nezaposlen i sklon alkoholu, živeo je sam u kući tasta i tašte, koji su se preselili na drugi kraj sela zbog njegovog nasilničkog ponašanja. I supruga je otišla od njega i preudala se, dok su sin i ćerka odrastali u hraniteljskim porodicama.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading