ŽEŠĆE MAKLJANJE U KAFIĆU U NIŠU: Oborio ga na zemlju, pa ga udarao kriglom po glavi!

Autor: Republika

Hronika

15.09.2020

12:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija traga za muškarcem koji je juče oko 15.30 časova pretukao dvadesetosmogodišnjeg gosta jednog kafića u Kazandžijskom sokačetu udarajući ga rukama, nogama i kriglom za pivo! Prema nezvaničnim saznanjima razlog za tuču bio je taj što su pretučeni i napadač prethodnog dana imali nesporazum u saobraćaju.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Do incidenta je došlo kada je Nišlija star 28 godina sedeći u ponedeljak u bašti kafića u Kazandžisjkom sokačetu video muškarca kako prolazi ulicom, sa kojim je dan ranije imao nesporazum u saobraćaju. Sedeći u kafiću, dobacio mu je nešto vezano za taj događaj nakon čega je došlo do svađe a potom i tuče.

Prolaznik je prišao do bašte kafića i fizički nasrnuo na dvadesetosmogodišnjaka - prvo mu je zadao udarce u glavu, a kada je ovaj pao na zemlju nastavio je da ga udara rukama i nogama. U jednom trenutku, napadač je zgrabio i kriglu sa stola kojojm je udario dvadesetosmogodišnjaka koji je bio na zemlji.

Povređenom Nišliji je izbijen jedan zub i zadobio je povrede usne i nosa, ali su povrede po oceni lekara ocenjene kao lake. O napadu koji bi mogao da bude okvalifikovan i kao nasilničko ponašanje, kako nezvanično saznajemo, obavešteno je i nadležno tužilaštvo.

U niškoj policiji je samo potvrđeno da je prijavljen napad, da dvadesetosmogodišnjak ima lake povrede po oceni lekara KC Niš, da je o svemu obavešteno Osnovno javno tužilaštvo u Nišu a da se za napadačem intenzivno traga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading