STRAHOVITA SAOBRAĆAJKA KOD PRELJINE: Od siline udara vozač isapo iz automobila

Autor: kurir.rs, republika.rs

Hronika

15.09.2020

10:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na lokalnom putu koji spaja čačanska sela Preljinu i Balugu, oko devet časova došlo je do saobraćajne nezgode kada je vozač automobila "ford fijesta" čačanskih registarskih oznaka, pod još uvek nepoznatim okolnostima izgubio kontrolu nad vozilom i prevrnuo se na krov, saznaje agencija RINA.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Foto: Ilustracija

- Vozač je udario u betonski propust koji se nalazio pored puta i od siline udara prevrnuo se na krov. U automobilu su se nalazili muškarac koji je bio za volanom i žena na suvozačkom sedištu. Muškarac je tokom prevrtanja ispao iz vozila, a žena je bila u svesnom stanju. Zaista zastrašujuća scena. Iako je u pitanju lokalni put, često se dešava da auta ovuda idu izuzetno velikom brzinom - rekao je jedan od očevidaca za RINU.

Oba lica su sa povredama prebačena u Opštu bolnicu u Čačku, gde im je ukazana medicinska pomoć.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi nisu učestvovala druga vozila, a nakon kraćeg zastoja dok su pripadnici policiji vršili uviđaj, saobraćaj na ovoj deonici je normalizovan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading