MATARUŠKA BANJA ZAVIJENA U CRNO POSLE POGIBIJE ČETVOROGODIŠNJE MARTE! Očajna majka: Sunce moje, hoću kod tebe!

Autor:

Hronika

15.09.2020

04:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragično nastradala četvorogodišnja Marta K. iz Mataruške Banje ostavila je ogromnu tugu za sobom, a njena majka Danijela je van sebe i nema snage ni da čuje reči utehe od porodice i komšija koji dolaze da izraze saučešće u bolu.

Foto: printskrin

- Daca je na lekovima. Ne znam kako će da preživi smrt svog umiljatog deteta. Ne prestaje da plače i da ječi. Sebe krivi što je živa i što nije poginula sa Martom iako ima još dvoje dece, dečaka i devojčicu. Stalno ponavlja: "Bože, što me nisi uzeo umesto nje", "kuku meni", "sunce moje, hoću kod tebe", "živote moj", "zlato moje" - ispričala je prijateljica nesrećne Danijele K., koja se na Fejsbuku oprostila od ćerke potresnom porukom.

- Anđele moj, oko mamino, kako ja da živim bez tebe? Bože, kad si mi je već uzeo, pokaži mi kako da živim bez nje. Anđeli, dobili ste još jedno divno anđelče i čuvajte mi ga. Ćero, živim za dan u kom ću opet da te zagrlim - napisala je Danijela.

Podneta prijava protiv vozača

U krvi vozača sitroena nije pronađen alkohol, a uzeta je i njegova krv na analizu. Prema prvim nalazima, vozač je kočio tek posle naletanja na dete, pa će se istragom utvrditi u kojem trenutku je devojčica izašla iz automobila i da li je vozač imao vremena da je uoči i da zakoči.

- Protiv vozača je podneta krivična prijava u redovnom postupku da bi mogla da se urade sva potrebna veštačenja da se utvrdi da li u njegovim radnjama uopšte ima propusta. Vozilo sitroen, iako nije havarisano, prevezeno je na tehnički pregled kako bi se ispitala tehnička ispravnost - rekli su iz tužilaštva u Aleksincu.

Nesrećno dete je stradalo u nedelju oko 16 sati u selu Vukašinovac kod Aleksinca u povratku iz Niša iz posete ocu zatvoreniku, a putovalo je sa majkom, starijim bratom i očevim stricem. Prema prvim rezultatima istrage, devojčica je izletela na kolovoz iz renoa 5, zaustavljenog uz kolovoz, da bi njen brat obavio fiziološku potrebu i na nju je naleteo sitroen kojim je upravljao mladić star 26 godina koji se u trenutku nesreće kretao dozvoljenom brzinom, oko 70 kilometara na čas. Od siline udarca nesrećna devojčica je odletela nekoliko metara i preminula je na licu mesta.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading