POZNATO STANJE MLADIĆA KOJEM SU LOMLJENE RUKE! Oglasili se iz KBC Vojvodina

Autor: Blic, Republika

Hronika

12.09.2020

19:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kliničko bolnički centar Vojvodine oglasio se posle pisanja medija o brutalnoj tuči u kojoj je Ivan Kontić pretukao mladića u Novom Sadu.

RepublikaFoto: twitter.com/printscreen
Trenutak u kojem Kontić brutalno prebija M. M.

"Pacijent, M.M. (28) primljen je u Urgentni centar 24. avgusta u večernjim satima sa teškim telesnim povredama : prelomom podlaktice, multiplim povredama mekih tkiva glave i lica, grudnog koša i karlice. Nakon hitnog, blagovremeno sprovedenog dijagnostičkog protokola i zbrinjavanja pacijent je nakon neophodnog hospitalnog zbrinjavanja otpušten na dalje kućno lečenje", navodi se u saopštenju KCV.

Podsetimo, brutalna tuča dogodila se 24. avgusta. Nasilnika je odao video snimak sa sigurnosnih kamera koji je juče počeo da kruži na društvenim mrežama, a potom se pojavila i duža verzija. Na snimcima se vidi kako se mladići tuku ispred kockarnice i menjačnice u Jevrejskoj ulici u Novom Sadu. Potom, kako je kasnije utvrđeno, Ivan Kontić obara mladića na pod i krvnički ga tuče pesnicama u glavu dok mladić nepomično leži budući da je u međuvremenu izgubio svest.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading