"Moj dobri Peki nas je napustio!" Mladići motorom zajedno otišli u smrt: Porodice nastradalih Alekse i Petra skrhane bolom!

Autor: informer.rs, Republika

Hronika

12.09.2020

14:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Sedeli smo kod moje sestre i Aleksa je rekao da ide do Otroka da se nađe sa društvom. Majka ga je tada zamolila da ne prilazi motorima, da ne vozi motor, kao da je nešto predosetila. Nije ga bilo neko vreme. Taman kada smo se spremali da pođemo kući, čuli smo zvuk sirene od hitne pomoći i policije. Zvali smo Aleksu i Petra, bili su nedostupni", ovako govori Tomislav G. otac Alekse (17) koji je poginuo u strašnoj saobraćajnoj nesreći u selu Gračac kod Vrnjačke Banje u kojoj je život izgubio i Petar N. (16).

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen

Njih dvojica bili su na motoru kojim su sleteli sa puta u kanal, a odatle udarili u metalna vrata od jednog dvorišta.

Prema nezvaničnim saznanjima, motorom je upravljao Aleksa, dok je iza njega sedeo Petar koji je imao kacigu na glavi.

Petrova baka Mitra kaže da je njen unuk bio živ posle nesreće i da ga je majka Danka držala u krilu.

- Preminuo je u bolnici... Mnogo je bio povređen, iako je lekarima pričao da se nije mnogo povredio. Njegova kaciga je pukla... Izgubila sam najstarijeg unuka kojeg je celo selo volelo. Moj dobri Peki nas je napustio, plakala je Mitra u dvorištu porodične kuće dok je od prijatelja i komšija primala saučešće.

 

Aleksa je, nezvanično saznajemo, preminuo na licu mesta dok su se za Petrov život lekari OB Studenica borili dva sata.

Petar, koji je išao u Tehničku školu u Trsteniku, motore je vozio od malih nogu, dok je Aleksa, učenik Saobraćajne škole u Kraljevu, tek nekoliko puta upravljao dvotočkašem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading