Opsežna potraga policije za mladićem koji je brutalno pretukao muškarca u Novom Sadu

Autor:

Hronika

12.09.2020

11:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Načelnik policijske uprave u Novom Sadu Milorad Šušnjić oglasio je izjavom povodom snimka brutalnog prebijanja mladića u Novom Sadu, koji je uznemirio javnost.

RepublikaFoto: twitter.com/printscreen
Foto: Ilustracija

Šušnjić je u izjavi naveo da su pripadnici policije identifikovali muškarcka koji je drugog mladića brutalno pretukao i polomio obe podlaktice.

- Pripadnici Policijske uprave u Novom Sadu identifikovali su muškarca za koga se sumnja da je, u Jevrejskoj ulici u ovom gradu, pretukao dvadesetosmogodišnjeg mladića i tom prilikom mu naneo teške telesne povrede.

 

Intenzivno tragamo za I. K. (1990) zbog sumnje da je dvadesetosmogodišnjem mladiću zadao više udaraca u predelu glave i tela, usled čega je on izgubio svest, a nakon toga je oštećenom polomio obe podlaktice.

Po nalogu nadležnog tužilaštva radimo na rasvetljavanju svih činjenica i okolnosti ovog događaja, kao i na pronalasku i hapšenju osumnjičenog - izjavio je Milorad Šušnjić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading