NARKO-BABA POSADILA PUN PLASTENIK MARIHUANE: Policija pratila lokalnog dilera u Požarevcu, a onda došla do šok otkrića!

Autor: Republika

Hronika

12.09.2020

10:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Penizonerka S. P. (63) iz okoline Požarevca uhapšena je zbog sumnje da je dilovala drogu. Nesvakidašnji slučaj je otkriven dok je policija pratila lokalnog dilera V. P. (33). Kada su videli ko je njegov snabdevač, ostali su u čudu.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Tokom pretresa penzionerkine kuće policija je u njenom dvorištu zatekla plastenik pun marihuane, a u kolibi je nađeno još sedam kilograma osušene i spakovane droge spremne za dalju distribuciju.

Inspektori su u saranji sa tužilaštvom počeli da prate V. P. zbog sumnje da prodaje drogu.

- Na prvi pogled ništa nije bilo sumnjivo. V. P. je iz svog sela redovno odlazio biciklom kod S. P. Tamo je odlazio u staklenik i do njene kuće. Isprva su policajci pomislili da pazari povrće, ali on nikada sa sobom nije nosio kesu ili torbu, što im je upalo u oči - kaže izvor.

Meštani su ispričali da su muškarci često posećivali penzionerku.

- Samo dan kasnije prikupljeni su dokazi da je V. P. prodao paketić marihuane. Usledilo je ponovno praćenje i kada je V. P. sa S. P. ušao u plastenik, ona je uhapšena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading