NESVAKIDAŠNJA PORODIČNA TRAGEDIJA KOD BORSKOG JEZERA! Sin umro od srčke, majku ubio auto dok je čekala lekare

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavka T. M. (70) poginula je u četvrtak uveče oko 23 sata kod Borskog jezera dok je na putu čekala Hitnu pomoć za sina Dragana P. (51), kojem je pozlilo, a koji je u trenutku dolaska lekara već preminuo. Nesrećnu ženu pokosio je vozač fijat punta Zoran M. (47) iz Bora, koji je odmah uhapšen.

Foto: ST/N. MANDIĆ
Foto sa lica mesta

Kobne večeri starica iz Pirotskog naselja je oko 22.40 pozvala Hitnu pomoć jer joj je sin rekao da mu nije dobro i da oseća jake bolove u grudima, pa su pomislili da je infarkt.

- Lekari su zamolili Slavku da ih sačeka pored puta da bi je lakše našli jer je reč o nenaseljenom kraju, u kojem ima svega nekoliko kuća. Iako je želela da ostane pored sina, kojem je bilo veoma loše, ona ih je poslušala i izašla - ispričao je za naš list komšija nesrećne porodice.

Slavka je pored puta provela svega nekoliko minuta, ali se to završilo tragično.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Borsko jezero

- Toliko je bila uplašena i nervozna zbog sina da je izgleda u jednom trenutku stala na put da bi bolje videla da li ide Hitna, a u tom trenutku je naleteo fijat punto, koji je vozio Zoran M., i udario je prednjim delom vozila, nakon čega je ona odletela nekih 10 metara dalje - kaže naš sagovornik.

Gotovo u istom trenutku naišla su i ambulantna kola, iz kojih su lekari videli šta se desilo. Odmah su pokušali da pomognu nesrećnoj ženi, ali su mogli samo da konstatuju smrt. Ubrzo su u kući zatekli njenog sina u kritičnom stanju.

- Žena je bila na putu i na nju je naleteo automobil. Zadobila je višestruke povrede, od kojih je odmah preminula. Naša ekipa odmah se uputila u kuću iz koje je primljen poziv. Pacijent nije davao znakove života, pa je započeta reanimacija u sanitetskim kolima i trajala je sve do najbliže zdravstvene ustanove gde je, nažalost, konstatovana smrt. Odmah smo obavestili i policiju o nesreći - rekli su za naš list u domu zdravlja u Boru.

Dragan i Slavka živeli su sami u vikendici u blizini Borskog jezera i sve komšije o njima imaju samo reči hvale.

Vozač punta Zoran M. uhapšen je odmah posle nesreće i nalazi se u pritvoru do 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

- On se sumnjiči da je u četvrtak oko 23 sata zbog neprilagođene brzine, upravljajući svojim automobilom iz pravca Borskog jezera ka Brestovcu, naleteo na 70-godišnju ženu, koja je od zadobijenih povreda preminula na licu mesta - saopštila je Policijska uprava u Boru.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading