Zlostavljana devojčica iz Novog Sada poznavala monstruma od rođenja! Majka ispričala detalje užasa kroz koje je dete prošlo

Autor: Kurir, Republika

Hronika

11.09.2020

06:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novosađanin N. P. (49) uhapšen je zbog sumnje da je od maja do septembra seksualno zlostavljao komšinicu (8), i to kada je ona boravila u njegovoj kući kao gošća. Osumnjičenom pedofilu lisice su stavljene prekjuče, a tereti se za krivično delo nedozvoljene polne radnje.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

- Devojčica se poverila majci nakon trećeg napada, a ona je sve prijavila policiji. Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati - kaže izvor.

Zgrožena i potresena

Majka žrtve kaže da je potresena i zgrožena jer je na njeno dete nasrnuo čovek koga njena ćerkica poznaje od rođenja i kome su bezuslovno verovali.

- On je moju ćerku napao tri puta, a posle trećeg slučaja ona je skupila hrabrost i ispričala mi šta se dešavalo. Naš komšija, muž moje najbolje drugarice, skidao joj je pidžamicu, gaćice i dodirivao je. Srećom, nije je ozbiljnije povredio, ali je doživela veliku traumu - priča potresena žena.

Kako navodi, N. P. je dete zlostavljao kada je boravilo u njegovom domu, gde je odlazila sa roditeljima, ali i sama, pošto se druži sa njegovom decom.

- Prvi put je nasrnuo na nju kada je spavala u njihovoj kući, drugi put u vikendici, u koju smo odlazili porodično sa čitavom njegovom porodicom, a treći put pre nekoliko dana, na proslavi rođendana svog sina. U toj iznajmljenoj kući u okolini Novog Sada nalazili su se i njegova deca i supruga - kaže sagovornica.

 

Žena daje podršku

- Njegova žena sve zna, mi smo u kontaktu i rekla sam joj kada sam ga prijavila. Ona mi daje bezuslovnu podršku jer je i sama bila na meti tog čoveka - priča ona.

Majka navodi da je njena ćerka imala razgovor sa radnicima Centru za socijalni rad i da je utvrđeno da govori istinu.

- Kada sam čula šta je radio mojoj ćerki, razmišljala sam da li da ubijem gada. Ali tada bih ja išla u zatvor, a moje istraumirano dete bi ostalo bez majke. Nisam mogla da ćutim, prijavila sam ga i želim da ga strpam u zatvor - dodala je nesrećna žena.

Bili nerazdvojni: Deca im rođena istog dana

Kako je ispričala mama žrtve, sa osumnjičenim su se družili godinama.

- Njegova žena i ja smo se porodile istog dana. Od tog momenta postali smo nerazdvojni. Moje dete se igralo sa njegovom decom, deca su spavala jedna kod drugih nebrojeno puta, bili smo kao jedna kuća. Nisam ni sekund razmišljala da li da je pustim tamo, niti da li oni da dođu. Sad mogu svima da kažem da otvore četvore oči - kaže zaprepašćena žena.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading