Poginula trudnica nije stigla da vrati prezime bivšem mužu

Autor:

Hronika

10.09.2020

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U nesreći kod Dobanovaca, u sredu stradala trudnica Smiljana Trivić, još pre dve i po godine se razvela od prvog supruga sa kojim je bila nekoliko godina u braku, saznaje Republika!

RepublikaFoto: facebook.com/Smiljka T.
Smiljana Trivić

No, prezime bivšeg, poginula knjigovođa još uvek nije odbacila, iako je nameravala da to uradi pre nego se porodi i to u najskorije vreme. Međutim, tragedija je preduhitrila  i stradala je sa prezimenom čoveka koji je za nju u trenutku nesreće bio potpuni stranac. 

- Smiljana je poginula sa prezimenom bivšeg muža koji živi takođe u Sremskoj Mitrovici. Inače, ona se devojački prezivala Mataković, a sa bivšim nije imala decu. Želela je da se pre rođenja ćerke početkom sledeće godine, uda za dečka, odnosno verenika sa kojim je i zatrudnela. Nameravala je da uzme njegovo prezime i da se svo troje, ćerka, Darko i ona prezivaju Đukić - ispričala je rođaka stradale trudnice za Republiku. 

Inače, Smiljana koju su uglavnom svi zvali Smiljka je poginula na poslovnom putu na kojem je bila sa trojicom kolega, od kojih su čak dvojica, takođe,  razvedeni. Tako je pored razvedene trudnice, poginuo i odavno razvedeni Predrag Gemović, a u smrt ih je poveo kolega i bivši vlasnik firme za preradu stakla za koju su radili  troje mladih ljudi koje je vozio, Kristian Stračenski. 

- Bože to je neka ružna slučajnost da su maltene svi bili razvedeni, jedino za tog Alena ne znam.  Što se tiče Kristiana on je propao u biznisu i pokušavao je da se čupa, petljao je sa raznim firmama, tako i sa tom u Surčinu ka kojoj su išli kobnog jutra. Sve mu je krenulo loše pre nekog vremena, kada se i razveo, ali ga je viša sila spasila smrti- ispričala je upućena Mitrovčanka za Republiku.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading