VUKLA GA NESREĆA: Gemi bilo suđeno da pogine, na put krenuo u poslednji čas! Njegova sestra ne želi da čuje za vozača pežoa

Autor:

Hronika

11.09.2020

04:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U rodnom selu Predraga Gemovića, u Mačvanskom Pričinoviću kod Šapca, njegova porodična kuća zvrlji prazna dok komšije i brojni rođaci tugaljivo gledaju u kapiju, iščekuju dopremanje Peđinih ostataka po koje je otišao njegov otac, šnajder Laja.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Nastradali Predrag Gemović

Predragova sestra Sanja kaže da je na lekovima od juče ujutru kad je saznala za nesreću kod Dobanovačke Petlje u kojoj je na službenom putu od Sremske Mitrovice do Surčina, stradalo dvoje ljudi od četvoro kada se njihov pežo zakucao u kamion koji je stajao u zaustavnoj traci. Pežo je vozio Kristian Stračenski koji je prošao sa lakšim povredama kao i Alen Vančina (35), dok muškarcu i devojci nije bilo spasa.

Sanja Gemović priča za Republiku kako još uvek nije svesna da nema više brata sa kojim je živela u porodičnom stanu u Sremskoj Mitrovici. Nesrećni Peđa i njegova sestra su se pre više od decenije odselili iz sela, od oca i majke, koja je u medjuvremenu preminula, tačnije pre pet i po godina. 

- Tek je u junu napunio 42  godine i već me je ostavio samu, a bio mi je oslonac. Ne mogu još da shvatim da više nema mog lepog, nasmejanog brata koji je bio veoma dobar čovek. Bio je umetnička duša, crtao je lepo i bio veoma muzikalan. Nekada je imao rep grupu u Sremskoj Mitrovici. Bio je omiljen u društvu i devojke su ga volele - kaže Sanja  neprestano motreći na  oca, kojeg je sinovljeva pogibija užasno pogodila. 

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Predrag Gemović sa sestrom Sanjom

Kristian je mog brata poveo u smrt, ne želim da ga čujem

Upitana da li joj je saučešće izajavio vozač pežoa Kristian Stračenski, Predragova sestra je zavrtela glavom i rekla:
 - Ne bih volela da ga ikada u životu čujem i ne znam kako bih reagovala budući da je taj Kristian mog brata poveo u smrt. 

Inače, prema prvim vestima, pežo se kretao neprilagođenom brzinom, čak 110 kilometara po času,  te je vozač verovatno izgubio kontrolu nad njim i zakucao se u kamion. Prema jednoj objavi na Fejsbuku stradali Gemović je bio protivnik brze vožnje jer je doslovce napisao "brzina ubija".

Nesrećna sestra kaže da je saznala od kolege svog brata da je njen Peđa poginuo na putu na koji nije trebalo da ide, te da je možda sudbina umešala prste. 

- Ne znam kako je moj brat krenuo na taj put,  na koji nije trebalo ni da krene. U zadnji čas su mu javili da ide jer je on jedini znao da radi na toj nekoj mašini za staklo. Ispada da ipak ima sudbine, kao i da ga je posao  koštao života, a voleo ga je  kao i ljude i život uopšte - zaključila je Sanja. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading