INTERPOL GA JURIO ZBOG ORGANIZOVANIH PREVARA: Uhapšen Srbin na granici sa Bosnom i Hercegovinom

Autor: Srbijadanas,Republika,

Hronika

10.09.2020

13:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Državljanin Srbije I. R. kontrolisan je juče na ulasku u BiH na graničnom prelazu Кarakaj nakon čega je predat službenicima Sudske policije Suda BiH.

RepublikaFoto: Tanjug/J. PAP
Policija (Ilustracija)

- Službenici Jedinice granične policije Zvornik lišili su slobode državljanina Srbije za kojim je Interpol Beč raspisao poternicu zbog krivičnog dela teška organizovana prevara - saopštili su iz saopšteno je iz Granične policije BiH.

Istog dana pripadnici Granične policije BiH su na aerodromu Sarajevo na letu iz Baden-Badena uhapsili trojicu državljana BiH na osnovu raspisanih potraga. Prilikom graničnih provera lica čiji su inicijali A. A. ustanovljeno je da ga potražuje Osnovni sud u Banjaluci zbog krivičnog dela teška krađa. Ovo lice predato je službenicima Okružnog centra sudske policije Istočno Sarajevo.

Za lice čiji su inicijali D. B. utvrđeno je da ga potražuje Opštinski sud u Tuzli zbog krivičnih dela prevara i teška krađa i izdržavanja kazne zatvora. D. B. je predat službenicima Odeljenja sudske policije sudova u Кantonu Sarajevo. Za lice čiji su inicijali R. O. ustanovljeno je da ga potražuje Opštinski sud u Sarajevu zbog krivičnog dela krađa, a u toku dana biće predat nadležnom organu.

 
Službenici Jedinice granične policije Trebinje juče su lišili slobode lice čiji su inicijali S. Ž. jer ga potražuje Osnovni sud u Trebinju radi izdržavanja kazne zatvora. Ovaj državljanin BiH kontrolisan je na izlasku iz BiH na prelazu Кlobuk i predat je službenicima Okružnog centra sudske policije Trebinje.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading