(FOTO) NAORUŽAN DO ZUBA: Policija uhapsila muškarca (36), posedovao od puške do boksera i noža

Autor: Republika

Hronika

09.09.2020

15:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su M. M. (1984) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

RepublikaFoto: MUP Srbije
Zaplenjeno oružje

Policija je pretresom stana osumnjičenog M. M. u Novom Beogradu pronašla automatsku pušku sa 180 metaka, dva gasna pištolja, pištolj sa osam metaka, oko 900 komada puščane municije, metalni bokser, palicu, nož u koricama, tri mobilna telefona i manju količinu amfetamina.

Kod četrdesetogodišnjeg muškarca policija je pronašla paketić sa manjom količinom amfetamina koji je, kako se sumnja, prethodno kupio od osumnjičenog M.M.

RepublikaFoto: MUP Srbije
Oduzeti plen

Osumnjičenom M. M. je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, dok će protiv četrdesetogodišnjeg muškarca biti podneta krivična prijava zbog sumnje da je učinio krivično delo neovlašćeno držanje opojne droge.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading