(VIDEO) ON ĆE TE UBITI! Ulemek PREDVIDEO Arkanovu smrt i još mu sve to SAOPŠTIO U LICE: Ovaj grad tebe ne voli!

Autor: Republika

Hronika

07.09.2020

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najmoćnijih ljudi u Srbiji s kraja 20. veka Željko Ražnatović Arkan ubijen je u hotelu "Hajat" 15. januara 2000. godine.

RepublikaFoto: youtube.com/radovan džeko
Željko Ražnatović Arkan

Bivši vođa navijača Crvene zvezde postao je komandant paravojnih formacija "Arkanovi tigrovi" koji su vršili ratne operacije tokom ratova '90-ih po Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini. 

Među Arkanovim ljudima od poverenja bio je i Mihajlo Ulemek, kome je Ražnatović dodelio čin pukovnika. Mada, u narodu je mnogo poznatiji njegov "sinovac" Milorad Ulemek Legija.

Mihajlo i Željko su bili u iskrenim prijateljskim odnosima i kvalifikovani vozač i poljoprivrednik iz Stare Pazove je mogao moćnom Arkanu mnoge stvari da kaže u lice bez ustručavanja. 

U emisiji "Bez ustručavanja" Ulemek je govorio kako je predvideo Ražnatovićevo ubistvo u doba njegove najveće nadmoći u Beogradu.

 

 

 

- Nema kome nije pomagao. On nije znao da će on biti ubijen. Jednom prilikom sam mu doterao sam mu neko vozilo u pitanju, seli mi u to vozilo i kažem mu: "Nisam ja to doterao za tebe. Tebi treba blindirano vozilo. Ne možeš ti u tom Beogradu tako da se vozaš..- krenuo je sa pričom vremešni Ulemek i citira Arkana:

- "Ovo je moj grad, ovaj grad mene voli". Ovaj grad tebe ne voli. Oni se samo tebi uvlače u du*e, jer znaju kakav si. Vodi računa, ovaj grad tebe može i da ubije. Ja kao baba Vanga, kao da sam znao, oni su njega usred Beograda ubili. Ubio ga je taj Beograd u koji je imao poverenja. Beograd ga nije voleo. Beograđani su zavidili na njegovoj hrabrosti, što je bio faca, mangup, otresit...Grad Beograd mu je došao glave.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading