ALEKSANDRA JE UBIO KOKAIN: Advokat osumnjičene za zločin uveren u nevinost klijentkinje

Autor: Srpski telegraf

Hronika

07.09.2020

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Obdukcija tela Aleksandra Obadića (51), koje je pronađeno 18. jula u iznajmljenom stanu u centru Beograda, pokazala je da je smrt nastupila usled srčanog zastoja, prouzrokovanog najverovatnije konzumiranjem veće količine narkotika - kokaina.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Policija

Ukoliko i superveštačenje, koje je naložilo Više javno tužilaštvo u Beogradu, pokaže isti nalaz, Sanja R. (27), osumnjičena za ubistvo, biće puštena na slobodu i oslobođena krivice. Kao što smo pisali, istraga protiv ove devojke pokrenuta je za teško ubistvo, a mediji su objavili da se sumnja da je Obadića usmrtila udarcem u glavu i to tegom za vežbanje. Na Obadićevom telu konstatovane su povrede do jednog centimetra na levoj arkadi, masnica oko levog oka, oko uha, na jagodici, desnom ramenu i laktu, na prstu i palcu.

Krsto Bobot, branilac Sanje R., kaže da superveštačenjem treba da se utvrdi da li je reč o lakim ili teškim povredama, kao i kako su nastale.

- Biće utvrđeno i da li su te povrede, a moje mišljenje je da nisu, na bilo koji način doprinele Obadićevoj smrti. Po svemu sudeći, Sanja će posle tog nalaza biti slobodna - uveren je advokat.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading