Par iz Kladova želeo je da iskusi "trojku": Zbog perverzija umalo krv da padne

Autor: Informer, Republika

Hronika

05.09.2020

21:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muž S. G. (55) ubedio suprugu R. P. (51) da dovede u kuću ljubavnicu S. D. (40) jer će im to "osvežiti" brak * Žena jedva pristala, ali kad su se svi zajedno našli u krevetu, muž se više posvetio ljubavnici, pa je R. P. napala muža

Foto: Ilustracija

Meštanka sela kod Kladova R. P. (51) dobila je zabranu prilaska porodičnoj kući na mesec dana jer je pretukla muža S. G. (55) i umalo ga zaklala nožem dok su bili u krevetu zajedno sa njegovom ljubavnicom S. D. (40)!

Žena je prethodno, posle dužeg ubeđivanja, pristala da muž dovede ljubavnicu u kuću jer će im to, navodno, "osvežiti" brak. Međutim, dok su svi bili u krevetu, muž se više posvetio ljubavnici nego svojoj ženi, što je razbesnelo R. P. (51), pa ga je išutirala i napala ga nožem! Muž se jedva odbranio od pomahnitale žene, a ljubavnica je pozvala policiju.

 

Uporno je ubeđivao

Izvor koji je dobro upućen u ovaj nesvakidašnji događaj, kaže da su R. P. i S. G. proveli 11 godina u nevenčanom braku i zajedno su stekli kuću, ali on je pre nekoliko meseci započeo ljubavnu vezu sa S. D.

- Muž je odmah priznao supruzi da ima ljubavnicu i R. P. je tada pobesnela, ali on je uspeo nekako da je smiri. Zatim je počeo da je ubeđuje da bi najbolje bilo da ljubavnica dođe u njihovu kuću, da njih troje žive zajedno. Supruga u početku nije htela ni da čuje, ali muž je bio uporan, uveravao ju je da on nije zaljubljen u ljubavnicu, već da bi svima bilo od koristi da se ona useli kod njih jer će im oboma pomagati - priča izvor

Muž je, malo-pomalo, uveravao suprugu da će od S. D. imati samo koristi jer će ova raditi većinu kućnih poslova. Kazao joj je i da će se u toj situaciji i on ponovo "osetiti kao muškarac", pošto R. P. zbog narušenog zdravlja ne može redovno da ima seks sa njim.

- Ključni argument u tom ubeđivanju bio mu je da će boravak S. D. u kući "osvežiti" njihov brak. Ubeđivao je suprugu da to nije ništa strašno i da ima puno takvih veza u kojima mlađe žene uspevaju da učine da se bračni partneri ponovo zavole. I R. P. je konačno pristala - kazao je izvor upućen u detalje.

Meštani: Dve žene? Pa to je normalno

Meštani ovog kladovskog sela kažu da nije ništa neobično da muškarac živi sa dve žene u kući i da je to "potpuno normalno".
- Takva zajednica je zaista dobra za "osvežavanje" braka. Šta je tu čudno - pitao se stariji meštanin

Međutim, čim se S. D. uselila u kuću, počele su sitne čarke i prozivke.

- Uprkos tome, mlađa žena je vodila računa o domaćinstvu i redovno je imala seks sa domaćinom. Nakon nedelju dana provedenih u takvoj zajednici, dve žene su se žestoko posvađale, a da bi ih smirio, S. G. ih je obe pozvao u krevet. Počela je predigra, ali muškarac je više pažnje posvetio mlađoj ženi, zbog čega je R. P. pobesnela i nasrnula najpre na suparnicu, koja je prestravljena pobegla iz kreveta - rekao je izvor.

 

Pojurila suparnicu

Pomahnitala R. P. je, prema njegovim rečima, krenula za S. D., ali se muž isprečio ispred žene, pokušavajući da odbrani ljubavnicu. Žena je tad šutnula muža u međunožje, nakon čega je dohvatila kuhinjski nož sa stola, i pošla ka njemu, u nameri da ga zakolje. S. G. je krajnjim snagama uspeo da se odbrani, a S. D. je pozvala policiju - ispričao je izvor.

Pošto R. P. i S. G. nisu u braku, on nije mogao da bude optužen za poligamiju, ali je zato protiv R. P. podneta prijava zbog nasilja u porodici i izrečena joj je mera zabrane prilaska kući.
Niko od aktera ove turbulentne ljubavne "trojke" nije hteo da priča za medije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading