Teška noć u Beogradu: 3 saobraćajke, 4 osobe povređene!

Autor:

Hronika

05.09.2020

07:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prošle noći u Beogradu su se dogodile tri saobraćajne nezgode u periodu od jedan sat posle ponoći do 4.00 ujutru, u ovim udesima lakše su povređene četiri osobe, rekla je Nada Macura u jutarnjem programu na Prva Tv.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Foto: Ilustracija

- Hitna pomoć je noćas obavila više od 1.400 telefonskih poziva, od čega su 75 bili pozivi za intervenciju. Hitna pomoć je imala 17 intervencija na javnim mestima. Dogodile su se tri saobraćajne nezgode u kojima su lakše povređene četiri osobe. U udesu koji se desio oko 2.30 sati jutros ženska osoba stara 33 godine udarila je u banderu i zadobila lakše povrede. Ona je prebačena na VMA - ispričala je Macura.

Ona je dodala da je većina poziva bila savetodavne prirode, a najviše poziva je bilo od strane asmatičara. Macura je napomenula da je noćas bilo i nekoliko tuča i agresivnog ponašanja u alkoholisanom stanju, ali da do ozbiljnijih povreda nije došlo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading