ZAPALIO BAŠATU PRED GOSTIMA: Pančevac i jatak uhapšeni zbog izazivanja opšte opasnosti

Autor: Tanjug, Republika

Hronika

04.09.2020

09:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

K. S. (37) iz okoline Pančeva uhapšen je zbog sumnje da je 29. avgusta u Kačarevu, u bašti jednog ugostiteljskog objekta u kojoj su bili gosti, zapaljivom tečnošću polio stolove i stolice, a zatim ih zapalio.

Lisice (Ilustracija)

P. P. (45), takođe iz okoline Pančeva uhapšen je zbog sumnje da je u svojoj kući skrivao K.S. nakon izvršenog krivičnog dela.

Tri dana nakon paljenja bašte lokala, saobraćajna policija pokušala je da zaustavi automobil koji je vozio K. S. ali on je dao gas i velikom brzinom krenuo ka policijskim službenicima.

 


K.S. se tereti za krivična dela izazivanje opšte opasnosti i napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti, a P. P. za pomoć učiniocu nakon izvršenog krivičnog dela.

Njima je oređeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Pančevu, saospsteno je iz Policijske uprave Pančevo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading