"Miloš je bio izričit protivnik narkotika i alkohola": U saobraćajnoj nesreći na Miljakovcu u kojoj je otac poginuo a sin teško povređen, rođaci krive KRIVINU

Autor: novosti.rs, republika.rs

Hronika

02.09.2020

16:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nadležni organi, policija i tužilaštvo i dalje ispituju uzrok saobraćajne nesreće na okretnici 48 u beogradskom naselju Miljakovac u kome je poginuo Miloš Žugić (39), a teško povređen Aleksandar (17).

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Foto: Ilustracija

Prve informacije o mogućem razlogu nesreće bile su, nezvanično, da je do nje došlo zbog neprilagođene brzine BMW kojim je upravljao otac, a sumnjalo se i da je vozilom upravljao u alkoholisanom stanju, pišu "Novosti".

Međutim, rođaci i komšije stradalog Miloša Žugića tvrde suprotno.

- O Milošu imamo samo reči hvale. Ne znamo kako je tačno došlo do nesreće, ali ono što je sigurno jeste da ga svi znamo kao čoveka koji je bio izričit protivnik konzumiranja narkotika i alkohola. Šta reći kad znamo da Miloš nikada nije popio ni kap alkohola - kažu oni.

Pomenuta krivina odavno je poznata učesnicima u saobraćaju iz ovog kraja i na njoj su se, dodaju, dešavale brojne nesreće.

 

- Neobezbeđena je i često se događalo da auto prosto prokliza, naročito u zimskim uslovima. Zato i verujemo da se možda tako nešto dogodilo i da je sve bilo stvar trenutka u kojem je nažalost Miloš poginuo, a njegovo dete povređeno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
bager

03.09.2020 05:18

Kako da ne,uvek je neko drugi kriv,,a niko ne postuje propise i brzinu ,,brzina se smanjuje pre svake krivine,pre a ne usred krivine,,po silini udara i razbijenim automobilima se vidi da je brzina bila mnogo vece od dozvoljene a i ta dozvoljena je maksimum za idealne uslove ,sto znaci moze i manje od te brzine