UŽASNA NESREĆA: Voz kod Loznice "pokupio" traktor, vozač u teškom stanju hitno prebačen u bolnicu

Autor: Novosti, Republika

Hronika

29.08.2020

16:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teretni voz je danas u 15.35 časova udario traktor na pruzi Ruma-Šabac-Loznica-Mali Zvornik, kod sela Kozjaka, nadomak Loznice.

RepublikaFoto: Tanjug/D.ANIČIĆ
Foto: Ilustracija

Za volanom traktora bio je B. M. (63) iz Kozjaka, koji je dobio teže povrede. Odmah je zbrinut u Opštoj bolnici u Loznici, a kako Novosti saznaju, nije životno ugrožen.

Reč je o pruzi bez branika, ali onom delu gde je obeleženo vidno da je u pitanju pružni prelaz. Vozač traktora, po svoj prilici, bio je opušteniji nego što treba i voz ga je "pokupio".

Sličan slučaj dogodio se pre samo nedelju dana, na delu pruge u malozvorničkom kraju, gde je žena, koja je vozila "korsu", takođe praktično naletela na teretni voz. Ona je teško povređena, u bolnici je, ali van životne opasnosti kao i akter novog udesa na pruzi.

 

Nadležni iz Železnica i policije, u više navrata, apelovali su, molili su pozivali vozače na opreznost. Zbog ovakvog stanja na tom delu pruge, kako Novosti saznaju, odugovlači se otvaranje davno završenog puta koji treba da spoji zaobilazni put oko Loznice i Koviljače sa centrom Banje Koviljače, a koji prelazi preko pruge.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading