GRUDNI KOŠ MU BIO SMRSKAN, A ON UNAKAŽEN! Pevačica iz Smedereva u najsitnije detalji ispričala tok tragične noći u kafani "Zlatna potkovica"

Autor: Espreso, Republika

Hronika

29.08.2020

10:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar K. (49) preminuo je od posledica batina i gaženja automobilom u Smederevu nakon što ga je, kako se sumnja, preksinoć oko 2 sata posle ponoći ispred kafane "Zlatna potkovica" usmrtio biznismen Nenad D. (57).

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Mesto zločina (Ilustracija)

Nenad je navodno ašovom i lopatom pretukao Aleksandra, a potom ga pregazio "mercedesom"! Aleksandar je preminuo tri sata kasnije u smederevskoj bolnici, a Nenad je uhapšen. Pored njegovog slupanog automobila su pronađeni krvavi ašov i lopata.

Kako se saznaje, sukob između poznanika dogodio se u kafani koju je držao ubijeni, i to zbog muzike i pevačice. Pevačica Dragana M. otkriva šta se zapravo desilo.

 

 

 

- Prošle nedelje, Aleksandar je imao probleme s jednim gostom iz Nenadovog društva. Tada je taj napadao mene i muziku. Nedolično se ponašao, pa ga je Aleksandar izbacio. U četvrtak mi je poslao poruku i pitao da li može da dođe u kafanu. Prenela sam pitanje Aleksandru i on je rekao da može. Došao je sa društvom, u kojem su bili Nenad i njegov radnik. Odmah su počeli sa provokacijama dok sam pevala momcima iz Kovina. Prišla sam Nenadovom društvu kako bih smirila situaciju, a jedan iz njihovog društva mi je rekao "da će noćas nekog ubiti". Pomislila sam da pijani svašta lupaju. Aleksandar mi je prišao i pitao me da li ima problema, a ja sam mu rekla da nema. Dok sam pevala, nastala je gungula. Neko mi je rekao da su udarili Aleksandra. Istrčala sam napolje i videla kako ga Nenad i njegov radnik tuku. U sledećem trenutku je Aleksandar pregažen. Polivala sam ga vodom, a on je samo krkljao. Taj prizor neću zaboraviti! Grudni koš mu je bio smrskan, a on unakažen - kaže Dragana M. i dodaje:

- Aleksandrovom sinu je od prizora pozlilo. Čula sam tada da su planirali da napadnu i mene jer je kod jednog od njih bio nož. Ubijen je moj prijatelj, pa tek ona poslodavac - ispričala je pevačica.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading