KLUPKO SE RASPLIĆE! Glumica mora da otrkije ko je napastvovao: Javiće se i druge koje je filmski moćnik silovao!

Autor: K. ILIĆ

Hronika

29.08.2020

04:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U filmskim krugovima, među glumcima, režiserima, producentima, danima se šuška o tome ko bi mogao biti moćnik koji je pre četiri i po godine silovao glumicu Danijelu Štajnfeld.

RepublikaFoto: printskrin
Danijela Štajnfeld

Većina filmskih radnika sumnja na jednog moćnika, koji se, osim glumom, bavi i producentskim poslom. Razlog za to su priče koje godinama kruže o njemu i nasrtajima na glumice, kao i nekoliko afera koje nikad nisu dospele do javnosti jer ih je uspešno zataškao. Ipak, kako za Srpski telegraf kaže jedan od sagovornika iz sveta filma, ima nagoveštaja da bi još neke glumice mogle da progovore ukoliko Danijela Štajnfeld u policiji otkrije identitet silovatelja.

- Ne mogu da tvrdim da se radi baš o tom kolegi, ali verujte da u našim krugovima nije tajna da su neke glumice imale problema s njim. On je važan igrač, krupna zverka, fondovi za njegove projekte mere se milionima i nekoliko glumica se žalilo da je bilo pod velikim pritiskom, znate već koje vrste, radeći s njim - navodi naš sagovornik.

Milša: Danijela treba da kaže ko je taj čovek da bi on bio adekvatno kažnjen

Sve glumice s kojima je Srpski telegraf razgovarao prethodnih dana sigurne su da je Danijela Štajnfeld iznela pravu verziju događaja i nemaju nikakve sumnje da je ona zaista silovana. Podržale su je da iznese ime silovatelja. S druge strane, kako su nam rekli advokati, problem bi tokom istrage i eventualnog suđenja mogla da bude činjenica da je od silovanja prošlo mnogo vremena.

Afera "silovanje"

* u dokumentarnom filmu "Zaceli me" glumica Danijela Štajnfeld iznosi šokantne detalje o tome da je silovana

* film je emitovan na onlajn filmskom festivala u Sarajevu pre desetak dana

* u trejleru filma vidi se deo u kome glumica nekome govori o silovanju

* silovana je, kako kaže, četiri i po godine pre snimanja tog filma

* Štajnfeldova trenutno živi u Americi

* glumica je navela da je silovao moćnik iz filmske industrije

* Štajnfeldova je tajno snimila razgovor sa silovateljem

* nakon pisanja Srpskog telegrafa o ovom slučaju tužilaštvo saopštilo da je od policije tražilo prikupljanje svih informacija

Glumica Milica Milša, koja je među prvima podržala žrtve silovanja, za naš list naglašava da se mora otkriti identitet počinioca:

- Danijela treba da kaže ko je taj čovek da bi on bio adekvatno kažnjen i da ne bi druge devojke doživele istu sudbinu. Podržavam Danijelu i uvek sam na strani žrtve. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading