SVIREPO UBISTVO KOD KNIĆA! Zbog odbegle žene zaklao suparnika: Komšije ubijenog ispričale nepoznate detalje!

Autor:

Hronika

28.08.2020

03:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Konobar Dragan B. (55) iz Kragujevca uhapšen je juče ujutru pošto je u noći između srede i četvrtka ubio tri godine mlađeg Zorana Tošovića u njegovoj porodičnoj kući u selu Čestin kod Knića. Do tragedije je došlo zbog izvesne Dragane, stare pedesetak godina, koja se kobnog dana vratila Tošoviću posle dva meseca iz Kragujevca, gde je navodno ponovo bila u vezi sa Beronjom, s kojim je nekada bila u braku.

Foto: Facebook

Komšije ubijenog, iako žive u gustom naselju, nisu čule nikakvu buku ni svađu iz kuće Tošovića i nisu ništa znale o ubistvu, sve do jutra kada je policija već uveliko vršila uviđaj. Jedna od prvih komšinica žrtve sumnja da je ljubomora uzrok tragedije i da je Draganin bivši muž, iz nemoći da je zadrži, došao odmah za njom u Čestin i ubio njenog partnera.

- Draganu sam videla u sredu kako sa Zoranom ide gore ka bašti da rade nešto. Sa njima je bila i Zoranova sestra. Nije mi bilo drago što mu se vratila jer je ona teška alkoholičarka. Kad ode u Gružu, vrati se kući pijana kao levak, a često je išla tamo da se opija. Da je neka lepotica, pa da razumem da se zbog nje svađaju muškarci. Ispalo je da se vratila Zoranu, a da je njen bivši pošao za njom da je vrati sebi. Kad ona nije htela, on je ubio Zorana - rekla je Vida Stojanović za Srpski telegraf.

Alkohol je kriv za sve

Srpski telegraf je stupio u kontakt sa stricem ubice, koji tvrdi da je Dragan nekada bio ugledan i cenjen ugostiteljski radnik, ali da mu se život urušio usled prekomerne konzumacije alkohola, kao i da je uništio bivšu ženu.

- Zoran je bio prvoklasni konobar, jedan od najboljih u Kragujevcu. Međutim, đavo je došao po svoje kad se opasno propio. Uz njega je i njegova žena postala alkoholičarka. Uništili su se zajedno. Zoran se seljakao i vodio neuredan život iako je već i deda, jer mu je sin dobio dete. Vodao je neke žene po gradu, ali nemam kontakt s njim, pa ništa ne znam pouzdano - kaže Slavko Beronja.

Beronja je Tošovića izubadao po licu i telu nožem, a prema glasinama, užasnom prizoru svedočio je i 15-godišnji sin ubice i njegove bivše žene. Komšinice nastradalog čoveka nisu skrivale tugu i plačući su istakle njegove vrline.

 

 

- Zoran je bio dobar čovek koji je živeo od napornog fizičkog rada i nadničenja. Svakome je znao da uputi lepu reč. Izdržavao je Draganu i njenog sina više od godinu dana pre nego ga je napustila. Majka mu se obesila, a žena mu je umrla od raka pre godinu i po dana. Nju je negovao bolesnu do poslednjeg dana, kupovao joj lekove i brinuo o njoj - ispričala je za Srpski telegraf jedna od najbližih komšinica ubijenog.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading