JELENA UBODENA NOŽEM U VRAT I RUKU

Autor:

Hronika

28.10.2017

05:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

- Na telu Jelene Marjanović pronađene su povrede od noža na ruci i vratu, a tupim predmetom udarena je osam ili devet puta po glavi. Tu je bilo mnogo krvi, a na odeći koju je policija zaplenila mom klijentu, a koju je nosio tog dana, nije bilo tragova ničije krvi, pa ni Jelene Marjanović - kaže za Srpski telegraf advokat Veljko Delibašić, jedan je od branilaca Zorana Marjanovića, kome je određen pritvor zbog sumnje da je ubio svoju suprugu Jelenu 2. aprila na nasipu u Crvenki.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ - facebook.com
Marjanovići

Krv u šipražju

Delibašić za naš list otkriva i da su na šipražju, nekoliko metara od mesta gde je pronađeno telo Jelene Marjanović, pronađeni tragovi krvi.

Tužilaštvo je strana u postupku koja pokušava da pribavi dokaze za osudu čoveka koga mi branimo i mi ne želimo da im olakšavamo posao

- Tuda se, najverovatnije, napadač udaljio s mesta zločina i na granju ostavio tragove Jelenine krvi - navodi ovaj advokat, koji je poznat po visokoprofilnim slučajevima u kojima je branio okrivljene.

Ja sam angažovan da branim Zorana. Moj posao nije da tražim ubicu, to treba da radi policija

Ipak, kako dodaje, njegov posao nije da pronađe ubicu Jelene Marjanović.

RepublikaFoto: youtube.com/RIJALITI KANAL
Jelena Marjanović

- Ja sam angažovan da branim Zorana Marjanovića, i to je moj posao. Moj posao nije da tražim ubicu, to treba da radi policija. Marjanović je angažovao pet advokata, što nekima izgleda sumnjivo. To je njegovo pravo, a protiv nas su celo tužilaštvo i policija. Ne znam odakle Marjanovićima novac, ali dok plaćaju honorar koji je u skladu sa tarifom Advokatske komore, ja ću zastupati Zorana - kaže Delibašić.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Zoran Marjanović

Iako mnogi kritikuju članove porodice Marjanović jer su na saslušanju u tužilaštvu iskoristili svoje pravo da ne daju iskaz, Delibašić navodi da su to uradili na predlog advokata.

- Oni su već nekoliko puta dali izjave u policiji, a po našem savetu, to nisu uradili u Višem tužilaštvu. Ukoliko bude podignuta optužnica i ceo slučaj dođe do suda, možda ćemo promeniti odluku i savetovati im da svedoče. Tužilaštvo je strana u postupku koja pokušava da pribavi dovoljno dokaza za osudu čoveka koga mi branimo i mi ne želimo da im olakšavamo posao - priča Delibašić.

Poziv kume Vere

Advokat se osvrnuo i na poziv kume porodice Marjanović Vere Vukomanović, koja je pričala s Jelenom u 16.42, dok je pevačica trčala na nasipu. Pometnju u javnosti izazvala je Zoranova izjava da je u to vreme uveliko tražio Jelenu verujući da je nestala.

- Tužilaštvo je zatražilo veštačenje svih telefona i mi se slažemo sa tim predlogom kako bi se tačno utvrdilo gde je ko od članova porodice Marjanović bio kobnog dana. Nejasno je zašto je ta naredba tužilaštva izdata tek u septembru ove godine, skoro godinu i po dana od ubistva. Ja sam mislio da ću te podatke već naći u predmetu - kaže Delibašić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading