HAPŠENJE U VALJEVU: Diler pokušao da pobegne policiji, ali nije mu uspelo!

Autor: Tanjug, Republika

Hronika

27.08.2020

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

D. Ð. (40) iz Valjeva uhapšen je zbog sumnje da je preprodavao drogu, dok će protiv 51-godišnjeg muškarca, osumnjičenog za isto krivično delo, policija podneti krivičnu prijavu.

RepublikaFoto: MUP Srbije
Foto: Ilustracija

Policija je kod D. Ð, koji je na ulici bio sa 51-godišnjim muškarcem, pronašla tri kesice sa 100,4 grama heroina, lekove sa liste psihoaktivnih supstanci, novac za koji se sumnja da je stečen prodajom narkotika, kao i pribor koji je korišćen za pakovanje heroina s tragovima ove droge, saopštila je Policijska uprava Valjevo.

D. Ð. je, prethodno, pokušao da pobegne od policijskih službenika, pa se sumnjiči i da je počinio krivično delo sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje.

Prilikom pretresa njegovog stana, pronađena je 121 tableta sa liste psihoaktivnih supstanci, dok je u stanu pedesetjednogodišnjaka pronađen pribor za pakovanje droge sa tragovima heriona.

 

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva, D. Ð. je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading