DETALJI SVIREPOG ZLOČINA RAMZE KARAJČIĆ: Muža ubila budakom, a majku sekirom!

Autor: A. POPOVIĆ

Hronika

27.08.2020

03:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ramza Karajčić (62) iz Kozluka kod Zvornika uhapšena je u utorak po podne nakon što je sa više udaraca sekirom usmrtila majku Namku Kokić (83). Priznala je policiji da je gnusnom činu prethodila svađa s majkom, s kojom je inače živela.

Foto: Tanjug
Foto: Ilustracija

- Došlo je do svađe između ćerke i majke nakon čega je Ramza dohvatila sekiru i sa više udaraca usmrtila majku. Potom je stigla u policiju i prijavila šta je uradila - rekli su iz PU Zvornik za medije.

Svirepi zločin nije sasvim iznenadio meštane jer su Ramzu znali kao preku ženu koja je tukla i maltretirala majku, a svima je poznato da je pre 11 godina ubila muža Ramadana Karajčića (52), takođe hladnim oružjem.

- Više meštana je čulo kako Ramza preti majci da će da je ubije i zakolje. Jadna žena šta je doživela, da je luda ćerka iskasapi sekirom. Trebalo je da leži u zatvoru ceo život kad je muža mučki ubila, a ne da je puste posle nekoliko godina - rekla je za Srpski telegraf Božić Murveta iz Kozluka.

 

 

 

Karajčićeva je u istoj kući gde je sada ubila majku 30. juna 2009. godine sa 41 udarcem budakom po glavi usmrtila oca svoje dvoje dece, za šta je osuđena na petogodišnju robiju. I njegovom ubistvu prethodila je svađa posle koje je rešila da ga dokrajči na spavanju.

- Ramza je i muža usmrtila nakon što su se posvađali u kući njenog brata Fadila Kokića. Ramadan je tada legao na sunđer u dnevnom boravku, a Ramza je otišla u kuhinju po budak. Dok je Ramadan spavao na leđima, ona mu je prišla sa strane i brutalno ga tukla alatkom dok mu nije smrskala glavu - otkrio je tada upućeni izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading