Majka devojčice koju je izujedao pitbul očajna: Zbog krvoločnog psa deca ne smeju na igralište

Autor: Blic, Republika

Hronika

24.08.2020

18:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tinjedžerku iz Požege, Jelenu K. (17), pre tri dana napao je pas - rase pitbul, a kako njena majka Nevena K. kaže, odavno postoji opasnost od istog psa.

Foto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Ovaj krvoločni pas koji je napao devojčicu, uhvaćen je tokom današnjeg dana, a Jelena treba da ode na prepoznavanje istog, kaže njena majka.

- Pas je odavno opasnost za decu iz okoline, zato roditelji i ne puštaju svoju decu na igralište. Nisam čula da je nekoga povredio do sada, ali je veoma agresivan i iz čista mira zareži ili pojuri decu - priča majka napadnute devojčice-

Podsetimo, devojčica je zadobila povrede od ujeda psa na podlaktici i kolenu, kao i ogrebotine jer ju je pas vukao po asfaltu. Na svu sreću, tinejdžerki su u pomoć pritekli stariji momci koji su se našli u blizini i uspeli da odvoje psa od nje.

 

Međutim, tek danas se ispostavilo da devojčica ima ozbiljnije povrede od ujeda, te je upućena na dečiju hirurgiju, potvrdila je njena majka.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading