JEZIVI DETALJI! Dete joj silovali kao na traci!

Autor: Republika

Hronika

25.08.2020

03:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ko je sve plaćao Branki Janković (48) iz sela Katun za seks sa njenom 13-godišnjom ćerkom, glavno je pitanje u Aleksincu i okolini, dok policija nastavlja istragu o slučaju koji je šokirao Srbiju. Za sada su uhapšeni majka-monstrum, koja je podvodila dete i četiri mušterije, a policija sumnja da je broj daleko veći.

Foto: Ilustracija

Kada se Branka pre dve godine doselila iz Niša, sa njom su bile dve ćerke i novi suprug. Prema pričama komšija, često su primali posete.

- U početku su stalno dolazili neki automobili, čak i taksiji. Ko su bili ti ljudi, ne znamo, a ne znamo ni čime su se tačno bavili. Ponekad bi bilo glasne muzike i vike, ali se ne sećam da je ikada dolazila policija. Ta starija ćerka je u jednom trenutku samo nestala. Da li se udala i pobegla od kuće ili ju je možda majka čak i prodala, niko ne zna. Ostala je ta mlađa, koju su odveli socijalni radnici i niko ne zna gde je, spaslo se dete iz pakla - kaže meštanin Katuna.

Svim uhapšenim se na teret stavlja trgovina ljudima. Majka je seksualne usluge svoje ćerke naplaćivala je od 1.000 do 3.000 dinara, ali je primala i drva za ogrev i hranu.

Ono što je sada možda i najvažnije jeste spasti devojčicu, koju je majka godinu dana prodavala.

- To je izuzetno traumatičan događaj za devojčicu jer je počinilac majka, osoba od koje je dete očekivalo zaštitu, sigurnost i podršku. Neophodno je što više raditi s tom devojčicom, smestiti je u sigurno okruženje, te rane nikada neće biti izlečene, ali mogu makar da se zaleče kako bi žrtva nastavila normalan život - kaže za Srpski telegraf psihijatar Jovana Stojković.

Struka za najstrožu kaznu

Po rečima dr Jovane Stojković, neophodno je da počinioci ovog gnusnog čina, ukoliko njihova krivica bude dokazana, budu najstrože kažnjeni.

- Seksualni odnosi s detetom su nedopustivi i počinioci, svi, kako osoba koja je dete podvodila tako i osobe koji su koristili seksualne usluge maloletne žrtve, moraju biti najstrože kažnjeni jer jedino izuzetno strogom kaznenom politikom se tome može stati na put - kaže dr Stojkovićeva.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading