SASLUŠAN OČUH OSUMNJIČEN ZA SILOVANJE PASTORKE (12)! Evo kako se branio monstrum iz Bogatića!

Autor: telegraf.rs, Republika

Hronika

24.08.2020

12:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

M. N. (30), koga je policija u Bogatiću uhapsila juče ujutro zbog sumnje da je silovao pastorku Ž. N. staru 12 godina, danas je saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Šapcu.

Foto: Ilustracija

Kako Telegraf.rs saznaje, on se branio ćutanjem.

Tužalaštvo ga tereti za krivično delo silovanje iz člana 178.  stav 4 Krivičnog zakonika, za koje je predviđena kazna zatvora preko deset godina.

Njegova supruga Suzana je prijavila policiji kako je on u petak u noć silovao njenu ćerku iz prvog braka kada ju je poveo na kupanje u Bogatić.

Devojčica je majci ispričala kako je osumnjičeni umesto putem koji vodi do banje skrenuo na poljanu. Ošamario je, zaključao auto i napastvovao je na zadnjem sedištu.

 

Pošto je očuh bio u pripitom stanju, kada je zaspao devojčica se iskrala i pešice vratila kući udaljenoj oko tri kilometra.

Policija u Bogatiću je ubzo posle prijave pronašla M. N. golog u automobilu na polju pored seoskog puta između Banovog Polja i Bogatića, gde su mu policajci stavili lisice i priveli u stanicu policije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading