SAOBRAĆAJKA NA IBARSKOJ: Od jačine udarca iz automobila izleteo motor, jedna osoba povređena!

Autor: Republika

Hronika

23.08.2020

22:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U saobraćajnom udesu dva putnička automobila koji se pod još nerazjašnjenim okolnostima dogodio večeras oko 21.30, u mestu Konarevo na Ibarskoj magistrali, na deonici puta Kraljevo-Raška, povređena je jedna osoba.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Udes se dogodio kada su se sudarili "ford" i "opel" kraljevačkih registracija. Kako se pretpostavlja, krećući se iz pravca Kraljeva "ford" je pokušao da nepropisno skrene na sporedni put i na njega je naleteo "opel" koj je dolazio iz suprotnog pravca.

Od siline udarca, iz "forda" je bukvalno izleteo motor i završio čak dvadesetak metara od automobila. Prilikom udesa jedna osoba je povređena zbog čega je sanitetskim vozilom prebačena u Opštu bolnicu "Studenica" u Kraljevu gde je i zbrinuta.

Zbog udesa i uviđaja saobraćaj je na ovoj, veoma prometnoj deonici Ibarske magistrale, kratkotrajno bio potpuno obustavljen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading