SLUČAJ PODVOĐENJA MALOLETNICE U ALEKSINCU: Ministarstvo hitno naložilo OVU meru!

Autor: kurir.rs, Republika

Hronika

23.08.2020

11:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povodom sumnje u vezi sa zanemarivanjanjem deteta i seksualnog iskorišćavanja resorni ministar Zoran Đorđević naložio je danas da se izvrši hitan nadzor nad stručnim radom u centrima za socijalni rad u Aleksincu i Bogatiću u konkretnim predmetima zaštite dece i porodica, saopšteno je danas iz ministarstva.

RepublikaFoto: Tanjug/R. PRELIĆ
Zoran Đorđević

U saopštenju Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja se navodi da su "nadležni u obavezi da u što hitnijem roku, izvrše nadzor i izveštaj o nadzoru dostave ministru na uvid, kako bi se preduzele odgovarajuće mere i dalje postupalo u skladu sa zakonom i ovlašćenjima".

Mediji su, pozivajući se na izvore iz policije, ranije danas objavili da je niška policija uhapsila B.J. (48) iz jednog sela u okolini Aleksinca zbog sumnje da je dve godine podvodila svoju maloletnu ćerku (13) radi prostitucije.

 

B. J. je uhapšena zbog sumnje za trgovinu ljudima, a pod sumnjom da su počinili isto krivično delo slobode su lišena i četvorica muškaraca K. M. (26), S. S. (57), P. A. (30) i N. Š. (46).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading