Detalji zlostavljanja kod Bogatića! Devojčica pobegla od silovatelja kada je zaspao, policija ga pronašla golog u automobilu užasa!

Autor: telegraf.rs, Republika

Hronika

23.08.2020

10:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

N. M. (30) iz Banovog Polja je sinoć poveo svoju dvanaestogodišnju pastorku na kupanje na jednu termalnu banju u Bogatiću, a napastvovao ju je kada su se posle ponoći vraćali kući.

RepublikaFoto: Photo by Melanie Wasser on Unsplash
Foto: Ilustracija

N. M. (30) je napastvovao pastorku kada su se, posle ponoći, vraćali kući.

- Skrenuo je sa puta do kuće u kojoj od nedavno žive, u romskom naselju na periferiji sela, prema Ravnju. Kada je očuh zaspao, devojčica je pobegla iz automobila, pozvala majku i ispričala šta se dogodilo - navodi izvor.

Policajci iz Bogatića su nešto kasnije pronašli automobil i u njemu golog N. M. Stavili su mu lisice na ruke i priveli u policijsku stanicu, gde je zadržan u pritvoru do 48 sati. Sutra će biti saslušan u Višem javnom tužilaštvu.

 

Kako se saznaje očuh je bio u alkoholisanom stanju. Posle hapšenja imao je 0,37 promila alkohola u krvi.

Policija je tokom noći obezbeđivala mesto zločina, a u toku je uviđaj. Inspektori pretražuju automobil u kojem su zatekli silovatelja.

Devojčica je jutros u policiji u prisustvu socijalnog radnika potvrdila priču o monstruoznom ponašanju svog očuha.

Tokom dana ona će biti upućena na ginekološki pregled, a N. M. će sutra biti saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Šapcu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading