MAJKA MONSTRUM IZ ALEKSINCA: Podvodila ćerku (13), četvorica se iživljavalo nad detetom!

Autor: telegraf.rs, Republika

Hronika

23.08.2020

08:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

B.J. (48) iz okoline Aleksinca uhapšena je zbog trgovine ljudima jer je, kako se sumnja dve godine prisiljavala na prostituciju sada trinaestogodišnju ćerkicu. Zbog istog krivičnog dela slobode su lišeni i S.S. (57), K.M. (26), N.Š. (46) i P.A. (40), koji su koristili seksualne usluge devojčice što im je majka naplaćivala.

RepublikaFoto: Photo by Alexander Krivitskiy on Unsplash
Foto: Ilustracija

Kako se saznaje, detetov pakao počeo je kada je imala samo dvanaest godina jer je majka odlučila da je podvodi muškarcima za novac.

B.J. je "klijente" nalazila među svojim poznanicima, i dovodila ih u kuću. Osim u selu kod Aleksinca, seksualne susrete je dogovarala i u jednoj kući u Nišu. Usluge je naplaćivala zavisno do procene, od hiljadu do tri hiljade dinara. Takođe, od ćerkinih mušterija je tražila da im kupuju hranu ili drva - navode naši sagovornici upoznti sa ovim slučajem.

 

Međutim, kako saznajemo, devojčici je dosadilo zlostavljanje pa je telefonom obavestila policiju pa su njena majka i muškarci koji su je iskorišćavali, uhapšeni.

Oni su saslušani pred Višim javnim tužilaštvom a sudija za prethodni postupak Višeg suda u Nišu je i majci i četvorici muškaraca odredio pritvor do 30 dana.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading