Žikica PROJEKTILOM pogođen u grudi! Posle samo 7 dana od tragedije u Gadžinom Hanu stradao još jedan lovac!

Autor: Informer, Republika

Hronika

23.08.2020

08:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U ataru sela Bogovo kod Svilajnca u lovu je stradao Žikica R. (46).

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Milorad T. je tokom lova ispalio projektil iz lovačkog krabina i tom prilikom je Žikica pogođen u grudi. On je teško ranjen, transportovan je u dom zdravlja gde je podlegao povredama, piše "Informer".

Policijska istraga je u toku.

Podsetimo, ovo je druga tragedija u lovu koja se dogodila u poslednjih nedelju dana. Prošle nedelje P.M. (53) je stradao kod Gadžinog Hana kada ga je u butinu pogodio drugi lovac.

 

- Upozorenja na bezbednost su neprekidna, od preuzimanja lovačkih dozvola pa nadalje i svi lovci ih znaju. Obavezno je nošenje fuorescentnih prsluka ili kačketa koji omogućavaju uočavanje lovaca. Takođe, jedno od glavnih pravila je da se ne puca dok se ne vidi u šta se puca. Ipak, uprkos svim upozorenjima tragedije se dešavaju. Ovo je velika tragedija - rekao je tom prilikom Boban Cvetković, predsednik lovačkog udruženja “Zaplanje” iz Gadžinog Hana.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading