Ženska banda harala po Srbiji i inostranstvu: Pokrale stotine hiljada evra, a policija u njihovom stanu u Staroj Pazovi pronašla OVO!

Autor: telegraf.rs, Republika

Hronika

22.08.2020

14:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zahvaljujući intenzivnom operativnom radu niška kriminalistička policija zaustavila je opasnu bandu koja je harala ne samo po Srbiji, već i evropskim zemljama zbog čega je deo njihove grupe proteran iz inostranstva.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Foto: Ilustracija

Tačne razmere njihove pljačke još se utvrđuju, ali je već sada jasno da su ukrale stotine hiljada evra koje su članice bande brzo delile, pa je policija uspela da pronađe samo simboličan deo njihovog plena.

Osim novca, krale su i dragocenosti, pa je u njihovom stanu u Staroj Pazovi pronađeno zlato, ali i nekoliko originalnih ručnih satova "rolex", čija je vrednost između petnaest i dvadeset hiljada evra po komadu.

 

Kako je saopštila niška Policijska uprava, uhapšene su A. Đ. (23), D. J. (35) i maloletnice stare 14 i 15 godina zbog četiri teške krađe i još tri pokušaja istog krivičnog dela. One su iz Stare Pazove došle u Nišku Banju gde su iznajmile stan, odakle su kretale u krađu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading