TRAGEDIJA DOBILA JOŠ TUŽNIJI EPILOG: Evo odakle su se vraćali otac i ćerka kada su nastradali

Autor: Republika

Hronika

20.08.2020

18:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saša Č. (45) iz Bora i njegova 17-godišnja ćerka Marija Č. preksinoć su poginuli su saobraćajnoj nesreći na auto-putu Beograd - Niš, kod Mihajlovca, kada je njihov motor sleteo sa puta. Otac i ćerka vozili su "hondu", a navodno su nastradali kada su se vraćali kući iz Ambasade Kanade.

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Saša Č. i njegova ćerka Marija

Prema informacijama oni su tamo bili kako bi završili sve oko kanadske vize koju su nedavno dobili.

Marija bila talentovana glumica

Marija Č. je završila drugu godinu Gimnazije "Bora Stanković", a u Boru su je poznavali kao nadarenu glumicu. Talenat je pokazala još kao dete u Dramskom studiju za decu borskog Centra za kulturu.

- Marija je bila jedna od najtalentovanijh glumica u dramskom studiju. U svim predstavama glumila je glavne uloge, što dovoljno govori o njenoj daru. U dramskom studiju je bila od početka 2012. godine - kaže Simonida Gavrić rukovodilac Dramskog studija za decu.

Nevreme i olujni vetar uzrok nesreće?

Istraga koju vodi Osnovno tužilaštvo u Smederevu trebalo bi da otkrije šta je dovelo do njihove pogibije. Prve, nezvanične informacije ukazuju da je u vreme nesreće bio olujni vetar, pa je verovatno zaneo motor. U krivini Saša Č. je izgubio kontrolu, udarili su u bankinu, nakon čega su sleteli sa kolovoza. Oboje su imali zaštitne kacige, ali ih ni to nije spaslo jer su od zadobijenih povreda i ćerka i otac odmah preminuli.

- Bio je strastveni ljubitelj motora. Ali pouzdan motorista, nije jurio, divljao. Od brata je uzeo taj motor jer je bio sređen. Upravo zato ga je i uzeo jer nije želeo da rizikuje. Nije želeo da ćerku vozi na motoru kome nešto fali i tako ugrozi njen i svoj život, ali i celu porodicu. Zaista ne znamo šta se desilo - pitali su juče u neverici poznanici stradalog Saše Č. i njegove 17-godišnje ćerke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading