SRPSKI TINEJDŽERI UHAPŠENI U ŠPANIJI: Bežali od policije, napravili karambol, pa se sakrili u kanalizaciji?!

Autor: Republika

Hronika

20.08.2020

17:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dvojica srpskih državljana starih 18 godina uhapšeni su u Barseloni zbog pljačke jedne kuće u Masnou iz koje su odneli dragocenosti, a bežeći od policije, tinejdžeri su automobilom najpre napravili karambol, a zatim pokušali da se sakriju u - kanalizaciju!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Foto: Ilustracija

Kako je saopštila španska policija, pljačka se dogodila minulog petka oko 14 časova. Žrtva je pozvala policiju i prijavila da joj je kuća opljačkana gotovo istovremeno kada su i komšije zvale da prijave kako dvojica mladića iskaču kroz prozor te iste kuće.

Agenti lokalne policije odmah su se dali u potragu za mladićima i ubrzo su otkrili da su za volanom jednog automobila. Vozilo je bilo vrlo uočljivo pošto su sa lica mesta bežali vozeći suprotnim smerom, a zaustavili su se tek kada su izazvali sudar. I tu poteri nije kraj!

Tinejdžeri su zatim sklonište potražili u kanalizacionom otvoru u kom su se, prema pisanju španskih portala, krili satima, sve dok komšije nisu prijavile da čuju buku iz cevi. Nekoliko sati kasnije agenti su ih locirali, ali je dvojac i tada pokušao da pobegne, ovog puta bezuspešno.

Jedan od njih je uhapšen dok je preskakao ogradu kuće, a drugi u obližnjem voćnjaku. Bio je mokar i imao je nekoliko povreda koje je zadobio šunjajući se kroz kanalizacione cevi.

U međuvremenu, agenti su u kolima pronašli nakit koji su odneli iz kuće u Masnou.

Pošto su komšije ranije prijavile da je sa njima bila i jedna žena koja je uspela da pobegne, agenti sada intenzivno tragaju za njom, a dvojica tinejdžera pušteni su da se brane sa slobode.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading