Slagala muža da ide na groblje, pa otišla pod nož ljubavniku: Anđelko odneo tajnu u grob zašto je presudio sebi i Katici

Autor:

Hronika

21.08.2020

03:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđelko F. (65) iz sela Dupljaja kod Bele Crkve zaklao je u sredu svastiku Katicu T. (61) u svojoj spavaćoj sobi, a onda se obesio u radionici iza kuće zato što nesrećna žena nije imala hrabrosti da obelodani vezu s njim i da počnu zajednički život, saznaje Srpski telegraf.

Foto: Estok/Dušan Milenković
Ljubav im došla glave - Katica i Anđelko

Našla tetku u krvi

Na licu mesta dan posle svirepog ubistva i samoubistva koje se dogodilo u sredu oko 17 sati naši reporteri zatekli su uplakane Anđelkove ćerke. Za života su ga ne neizmerno volele, i one i njihova deca, a danas su, kažu, osramoćene zbog očeve tajne ljubavi sa njihovom tetkom po majci, koja je ljubavnike na kraju i života koštala.

 

 

 

- Ne pitajte nas ništa. Sramota nas je od celog sveta. Naš tata je bio dobar čovek i bile smo vezane za njega, kao i naša deca, a uradio je ovako strašnu stvar. Ubio je našu tetku. Šta da kažemo njenoj deci sada, iako ništa nismo krive. Niko nas još od porodice nije zvao, osim jedne tetke, a imamo ih još dve i ujaka. Došla sam juče iz Uljme, gde sam udata, da obiđem tatu i ušla sam u njegovu kuću. U dnevnoj sobi sam ugledala žensku tašnu, pa sam glasno zvala oca. Niko nije odgovarao. Ušla sam u sobu i videla tetku Katicu u lokvi krvi, zaklanu. Ležala je na leđima na krevetu. Tate nije nigde bilo, tek kasnije smo ga pronašli obešenog u radionici - potreseno priča mlađa ćerka ubice.

Obrijao se, pa se obesio

Kad je preko telefona od mlađe sestre čula da je u kući njenog oca ubijena njena tetka, starija ćerka se potajno nadala da je Anđelko presudio i sebi, kad je već dokrajčio Katicu.

- Molila sam boga da, kad je već ubio nju, i sebe ubije jer kako bi živeli sa njim, a da znamo da je tata ubio sestru naše majke. Iako grozno zvuči, kao da mi je pao kamen sa srca kad mi je sestra javila da se tata obesio nakon zločina. Šta se tu tačno desilo, verovatno nikada nećemo saznati. Krv sam pronašla i po kupatilu, na lavabou, kao i njegov brijač. U smrt je otišao obrijan - iskreno priča Tanja.

KATICA BILA ZAVODNICA

Dok Tamaru teši suprug Radoslav, njena dve godina starija sestra Tanja kaže da nikada više neće doći u kuću u kojoj je odrasla, a onda otkriva da je porodica odranije sumnjala da su Anđelko i Katica ljubavnici.

RepublikaFoto: Estok/Dušan Milenković
Tanja u razgovoru sa našim reporterom

- Nije da se nije sumnjalo, ali niko tatu o tome nije pitao. Saznali bismo da su se videli ovde ili onde i bilo nam je čudno, ali smo to prećutkivali. Otkad je pre četiri godine u decembru, iznenada zbog tromba na mozgu umrla naša majka, on je izgleda otpočeo vezu sa našom tetkom, koja je bila privlačna žena i prava zavodnica. Ne znam šta joj je to trebalo u tim godinama, kad ima punoletnu unuku. Ona je zvanično bila u drugom braku, a od policije sam saznala da je muža slagala da ide na grob svoje sestre, a došla je u krevet mog tate i evo šta se desilo. Ja mislim da je tata vršio pritisak na nju da se preseli kod njega, ali da ona nije smela da to uradi od njene dece i muža - ispričala je Tanja, koja, iako je udata i ima decu školskog uzrasta, još uvek nosi devojačko prezime, kog sada želi da se odrekne.

POSLEDNJI SMS: SPREMNA SAM, PIJEM KAFU I STIŽEM

RepublikaFoto: youtube.com/NPC
Foto: Ilustracija

Policija je u kući na stolu pored ubijene Katice pronašla oproštajno pismo koje je navodno napisao Anđelko i u njemu tvrdio da su se dogovorili da u smrt odu zajedno, kad već ne mogu da budu zajedno.

- Mi nismo pročitale pismo jer ga je policija našla i samo nam ga iz ruke na tren pokazala. Od šoka nismo ništa videle - kaže Tanja.

Ona otkriva da je pročitala u očevom telefonu poslednju poruku koju je primio od Katice.

- Policija nije odnela tatin telefon, pa sam videla poslednju Katičinu poruku tati u kome ga je obavestila da brzo kreće kod njega. "Spremna sam, da popijem kafu i stižem", napisala mu je. Inače, iz kuće sam izbacila njene patike i još neke stvari koje sam našla.

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading