KARAMBOL NA IBARSKOJ: Sudar četiri automobila, povređeno sedmoro ljudi!

Autor: Tanjug, Republika

Hronika

15.08.2020

18:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U saobraćajnom udesu četiri putnička automobila koji se pod još nerazjašnjenim okolnostima dogodio oko 18 sati, u mestu Progorelica na Ibarskoj magistrali, na deonici puta Kraljevo-Raška, srećom nije bilo nastradalih, ali je povređeno ukupno sedam osoba, od kojih niko nije životno ugrožen.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Foto: Ilustracija

Kako prenosi Blic, pretpostavlja se da se udes dogodio kada je vozač "seata" kraljevačke registracije, krećući se prema Kraljevu, iz nepoznatih razloga izgubio kontrolu nad vozilom, prešao u levu traku i udario u "folksvagen pasat" tutinske registracije koji je dolazio iz suprotnog pravca, a potom i u "BMW", nemačkih registraskih oznaka, koji je se takođe kretao u pravcu Raške.

Od siline udarca "BMW" se bez kontrole zarotirao na kolovozu i udario u "opel korsu" kraljevačke registracije koja se kretala iza "seata".

Povređeno je ukupno sedam osoba, od kojih dvoje dece, i oni su sanitetskim vozilima, kao i u privatnoj režiji, prebačeni u Opštu bolnicu "Studenica" u Kraljevu gde su i zbrinuti.

Zbog udesa i uviđaja, saobraćaj je na ovoj veoma prometnoj deonici magistralnog puta kroz Ibarsku klisuru bio u višestanom potpunom prekidu, pa su se i iz pravca Kraljeva i iz pravca Raške formirale kilometarske kolone vozila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading