Uhapšen jedan od napadača na ugostitelja iz Vranja: Nasrnuli šipkama, pa mu zapalili auto!

Autor: kurir.rs, Republika

Hronika

15.08.2020

11:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako se nezvanično saznaje, policija je sinoć uhapsila jednog od napadača na vranjskog ugostitelja M. S.

RepublikaFoto: MUP Srbije
Foto: Ilustracija

Uhapšen je M. K. (33) iz Vranja i po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva njemu je određeno zadržavanje do 48 sati.

Kako mediji saznaju, radi se o osobi koja je od ranije poznata policiji. Policija preduzima intenzivne mere i radnje na rasvetljavanju ovog slučaja i pronalasku ostalih izvršioca ovog krivičnog dela. Vranjski ugostitelj napadnut je ispred porodične kuće.

Prema navodima Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju, tri lica napala su oštećenog M. S. u četvrtak oko 2 sata posle ponoći, u Ulici Đure Salaja. Oni su ga sakriveni čekali i u trenutku kada je on izlazio iz svog vozila mini- moris napali su ga šipkama koje su držali u rukama. Oštećeni je pokušao da pobegne i sakrio se u vozilu.

 

 

 

Pokušao je da startuje vozilo i da ode sa lica mesta, međutim nije uspeo u tome. Jedan od NN lica razbio je bočno staklo vozila i ubacio zpaljenu baklju u vozilo.

Oštećeni je uspeo da izađe i pobegne iz vozila, a ubrzo nakon toga vozilo je izgorelo u potpunosti.

"Oštećeni je naveo da mu je u vozilu ostao mobilni telefon i novac koji su izgoreli u požaru. Osnovno javno tužilaštvo je naložilo da se izvrši uviđaj lica mesta da se izuzmu video snimci sa kamera na obližnjim objektima, da se podnese krivična prijava zbog krivičnog dela ugrožavanje sigurnosti i krivična prijava za izazivanje opšte opasnosti. Naloženo je da se nastavi sa operativnim radom na pronalaženju i identifikovanju tih lica", saopšteno je iz Osnovnog javnog tužilaštva.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Foto: Ilustracija

Na sreću oštećeni nije zadobio povrede.

Policija preduzima intenzivne mere i radnje na rasvetljavanju ovog slučaja i pronalasku ostalih izvršioca ovog krivičnog dela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading