DIVLJI ZAPAD u selu kraj Čačka: Ispalio šest metaka iz automobila u pokretu! Meštani preplašeni

Autor: informer.rs, Republika

Hronika

12.08.2020

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U selu Zablaće kod Čačka u popodnevnim satima došlo je do pucnjave u centru ovog mesta, kada je iz automobila u pokretu ispaljeno nekoliko metaka. U ovom incidentu nije bilo povređenih lica, ali meštani strahuju za svoju bezbednost

RepublikaFoto: pixabay.com
Pištolj (Ilustracija)

- Kroz naše selo vodi stari put ka Kraljevu i izuzetno je prometan. U jednom momentu smo začuli pucnje. Mislim da je u pitanju vozilo marke "reno megan" i da se iz njega puca u vazduh. Ne znamo šta je povod ovakvog ponašanja, ali usred bela dana delovalo je zastrašujuće jer se pucalo više oko pet, šest puta. Svima nam je laknulo kad smo videli da niko nije povređen i da nijedan metak nije zalutao - kaže jedan od očevidaca.

Po prijavi meštana na lice mesta u selo Zabalaće izašli su pripadnici policije, izvršili uviđaj i nakon pregleda video snimaka počinioci su identifikovani i privedeni. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading