Epilog udesa na Košutnjaku: Osakatio devojku kolima i pobegao, SUD GA PUSTIO NA SLOBODU!

Autor:

Hronika

12.08.2020

03:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip I. (20) iz Beograda priznao je juče na saslušanju da je u subotu oko 22.50 na Košutnjaku pokosio tinejdžerku Teodoru R. (19) na pešačkom prelazu, kojoj je od siline udara otkinuo stopalo. Iako je nakon udesa pobegao, ostavivši devojku osakaćenu, sud ga je juče pustio da se brani sa slobode!

RepublikaFoto: Republika
Pokošena na pešačkom prelazu: Mesto nesreće

Nesreća se desila kada je devojka prelazila pešački prelaz kod "Avale filma" u Ulici Kneza Višeslava. Teodora je videla kako crvena škoda fabija juriša pravo na nju, pa je pojurila u drugu traku kako bi ga izbegla. Međutim, bahati vozač smotao je volan u istu stranu i nesrećnu devojku zakačio branikom po nozi, otkinuvši joj meso ispod kolena i stopalo!

- Nakon što je pokosio Teodoru, Filip se nije zaustavio ni na tren, već je istom brzinom pobegao. Sutradan je pratio vesti o nesreći koju je napravio i shvatio da će ga policija brzo naći jer su ga snimile brojne nadzorne kamere na Vidikovcu. Obuzeo ga je veliki strah i sam je otišao u policiju i priznao da je kriv za tešku nesreću - kaže za Srpski telegraf izvor iz istrage.

Noga joj oguljena do koske!

Među prvima je u pomoć Teodori pritrčao radnik obezbeđenja kluba u kojem se prethodno provodila.

- Teodorina potkolenica je bila potpuno oguljena, videla se kost, a stopala nije bilo! Naš zaposleni ju je održavao svesnom i govorio joj da će sve biti u redu. Njenom momku je tražio kaiš kojim joj je podvezao butinu - ispričala nam je gazdarica "Bajke" i dodala da su ambulantna kola stigla za jedan minut.

Pešački prelaz

Filip I. se na saslušanju pravdao da nije video šta se tačno desilo, da je pobegao jer se uplašio i izrazio kajanje zbog svega. Iako je Drugo osnovno javno tužilaštvo predložilo da mu se odredi pritvor zbog bojazni da bi mogao opet da pobegne, sud je odlučio da ga pusti da se brani sa slobode, uz zabranu napuštanja prebivališta. Prema našim saznanjima, Filip nema dosije u policiji.

Podsetimo, kobne večeri Teodora je uživala u restoranu "Bajka" sa društvom. Na snimcima iz ovog lokala, do kojih je Srpski telegraf došao, vidi se kako se veselila uz poznate hitove, ne sluteći šta će se dogoditi samo koji trenutak kasnije.

- Teodora je krenula kući na Petlovo brdo u 22.50 jer ima probnu vozačku dozvolu i ne sme da vozi posle 23 časa. Ja sam je molila da ostane još 10 minuta do kraja svirke jer je bila baš lepa atmosfera i da ne brine za prevoz jer bih je ja odvezla kući. Kamo sreće da me je poslušala, izbegla bi onog pomahnitalog vozača - rekla je za naš list vlasnica restorana "Bajka".

Pošla kući

Teodora je sa dve drugarice došla do pešačkog prelaza i prva krenula da prelazi ulicu kada ju je Filip I. pokosio.

Teodora i dalje kritično

Teodora je ubrzo nakon saobraćajke operisana i stopalo joj je prišiveno, ali se još čekaju rezultati zahvata koji će pokazati da li je bio uspešan. Ona je i dalje u jedinici intenzivne nege i u izuzetno je teškom stanju.

- Pored noge, ona ima i druge teške povrede, tako da su joj ugrožene i vitalne funkcije - saznaje Srpski telegraf u Urgentnom centru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading