EPILOG EKSPLOZIJE U KRUŠEVCU: Uhapšen muškarac koji je dao porodici kesu u kojoj je bila DETONATORSKA KAPISLA!

Autor: Tanjug, Republika

Hronika

11.08.2020

13:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija u Kruševcu uhapsila je danas 46-godišnjeg K. J. iz tog grada zbog sumnje da se među polovnim stvarima koje je dao jednoj porodici nalazila i detonatorska kapisla, čijom eksplozijom su povređena dva detata i njihova majka.

Foto: Ilustracija

Do eksplozije je došlo kada je 13-godišnji dečak otvorio jednu od kesa.

- Dečak je tom prilikom povređen, kao i njegova petogodišnja sestra i njihova 37-godišnja majka i oni su zbrinuti kruševačkoj bolnici - navela je policija.

Policijska uprava u Kruševcu saopštila je da je K. J. uhapšen zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela izazivanje opšte opasnosti i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

 

 

 

- Prilikom pretresa stana K. J. policija je pronašla još jednu detonatorsku kapislu i manju količinu materije za koju se sumnja da je marihuana - navodi se u saopštenju.

Protiv K. J. biće podneta i krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

Kako je saopšteno, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Kruševcu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading