Oktriven identitet bahatog vozača koji je oborio Teodoru na pešačkom u Košutnjaku! Devojka je i dalje na intenzivnoj

Autor: Novosti, Republika

Hronika

11.08.2020

09:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U saobraćajki koja se dogodila na Košutnjaku u Ulici kneza Višeslava 88, povređena je Teodora R., a osumnjičeni za izazivanje teške nesreće na pešačkom prelazu, ekspresnom reakcijom policije, uhapšen je u rekordnom roku.

RepublikaFoto: Republika
Mesto nesreće na Košutnjaku

Reč je o Filipu I. (20), koji je vozeći "škodu fabiju" crvene boje, krećući se pritom velikom brzinom, iako je na tom mestu ograničenje brzine 40 kilometara na čas, naleteo na Teodoru i teško je povredio.

Od siline udarca devojka je zadobila otvoreni prelom potkolenice i stopala. Najpre joj je pomoglo obezbeđenje restorana u kojem je bila tako što su joj podvezali nogu, a zatim je kolima Hitne pomoći prevezena u Urgentni centar na dalje zbrinjavanje.

- Pacijent je imao teške telesne povrede opasne po život i naložena je hitna operacija, jer je stanje bilo kritično - rekli su iz ove zdravstvene ustanove. Devojka je i dalje na jedinici intenzivne nege i u teškom stanju, a lekari stalno prate situaciju.

 

Vozač automobila je posle izazvane nesreće na pešačkom prelazu, ne zaustavljajući se, pobegao u nepoznatom pravcu. Pomoć u prikupljanju dokaza pripadnicima organa reda pružili su snimci sa sigurnosnih kamera koje su postavljene u ovom delu Košutnjaka.

- Mlađa ženska osoba prelazila je obeleženi pešački prelaz kada je odjednom na nju naleteo vozač crvene "škode fabije" i teško je povredio - kaže izvor.

- Policija je po pozivu odmah došla na mesto udesa, a uviđaj je trajao do jedan sat posle ponoći. Pripadnici MUP, koji kontrolišu ovaj deo grada, imaju gotovo stopostotan učinak u hvatanju prestupnika, tako da su i osobu koja je izazvala ovu nesreću uhapsili veoma brzo.

Kako se saznaje, Teodora je te večeri bila sa društvom u restoranu na Košutnjaku. Desetak minuta pred zatvaranje kafane, ona je krenula kući na Petlovo brdo, i dok je prelazila ulicu, na nju je prema rečima očevidaca, naletela "fabija". Vozač se nije ni zaustavio i odjurio je dalje. Bila je u fluorescentnožutoj haljini i očevici kažu da je pravo čudo kako je vozač nije video na pešačkom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading