PRETI MU ROBIJA ZBOG IZMIŠLJENOG ATENTATA: Mali Čume će odgovarati za lažno prijavljivanje!

Autor:

Hronika

11.08.2020

04:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navodna pucnjava na Nemanju Buhu, bratanca najpoznatijeg svedoka-saradnika Ljubiše Buhe Čumeta, završiće se krivičnom prijavom protiv mladog Buhe zbog lažnog prijavljivanja!

RepublikaFoto: youtube.com/Katarina Grujić
Izazvao udes: Nemanja Buha

- Iako je prvo prijavio da je na njega pucao čovek sa fantomkom iz lovačke puške, nikakvi tragovi pucnjave nisu pronađeni, već je pretpostavka da se Buha uspaničio kada je sleteo s puta i udario kolima u drvo. On je pokušao da nastavi vožnju, ali je stao posle nekoliko stotina metara, gde ga je policija i pronašla. Protiv njega je pokrenut postupak u Trećem osnovnom sudu - kaže sagovornik Srpskog telegrafa iz istrage.

Po rečima advokata Nebojše Milosavljevića, za lažno prijavljivanje je zaprećena kazna zatvora od tri meseca do tri godine.

- Ipak, u praksi se uglavnom izriču uslovne osude. Ako je to Nemanji Buhi prva presuda, moguće je da će i on dobiti takvu kaznu - kaže Milosavljević.

Saobraćajna nezgoda se dogodila u nedelju, sat vremena posle ponoći, u Vojvođanskoj ulici u blizini benzinske pumpe. Buha, koji je vozio audi kupe, sleteo je s puta i udario u drvo. On je prošao sa čvorugom na glavi, a u trenutku udesa sa njim u kolima bila je i njegova supruga, koja nije povređena.

Zašto je slagao da su pucali na njega, nije poznato.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading