Ovo je Čumetov bratanac na koga su pucali: Bio je poznat kao dečko jedne popularne pevačice

Autor:

Hronika

09.08.2020

08:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemanja Buha (34) koji je sinoć ranjen u glavu u oružanom napadu u Sručinu, poznat je kao bratanac Ljubiše Buhe Čumeta i bivši dečko pevačice Katarine Grujić.

RepublikaFoto: youtube.com/Katarina Grujić
Nemanja Buha

Ljubiša Buha Čume je bio vođa "surčinskog klana" i poznat po tome što je postao prvi svedok saradnik u procesu protiv "zemunskog klana" nakon ubistva Zorana Đinđića. Nemanja, za razliku od svog strica, vodi miran i povučen život i nije preterano eksponiran u javnosti.

U žižu medijskog interesovanja došao je 2015. godine kada se saznalo da je on dečko pevačice Katarine Grujić. Nakon dve godine, njihova ljubavna veza je prekinuta, a Buha je kao razlog raskida naveo navodnu aferu pevačice sa zagrebačkim biznismenom. Nedugo nakon toga, aprila 2017. godine je i pevačica u izjavi za medije potvrdila da njih dvoje više nisu zajedno.

RepublikaFoto: instagram.com/katarinagrujic.doll
Katarina Grujić

Posle ove veze Nemanja Buha je započeo romansu sa devojkom koja nije poznata javnosti, a 2019. godine postao je otac.

Istraga oko njegovog ranjavanja je još uvek u toku i za sada nisu poznati detalji o tome ko bi imao motiva da mu naudi. Nakon napada, Buha je prevezen u Urgentni centar gde su mu konstatovane lake telesne povrede.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading