ŠOKANTNO: Evo šta je policija pronašla U TELEFONU SVEKRA UBIJENE PEVAČICE!

Autor:

Hronika

26.10.2017

05:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U mobilnom telefonu Vladimira Marjanovića, svekra brutalno ubijene pevačice "Granda" Jelene Marjanović (33), pronađen je veliki broj šokantnih fotografija, a među njima i Vladimirov selfi na Jeleninom grobu!

RepublikaFoto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ
Svekar na grobu Jelene Marjanović

Pregazio ga automobil

Morbidne igrarije Marjanovića otkrivene su sasvim slučajno, kada je Jelenin svekar nedavno izgubio mobilni telefon, o čemu je Srpski telegraf prvi pisao. Mladić koji ga je odneo u policiju kada je video Jelenine slike u njemu kaže za naš list da je telefon bio prilično oštećen.

Veštačenjem telefona potvrđeno je da pripada Vladimiru

- Moj otac je pronašao telefon u neposrednoj blizini porodične kuće Marjanovića. Mobilni je bio skroz uništen jer je najverovatnije automobil prešao preko njega - kaže ovaj meštanin Borče (ime poznato redakciji) za Srpski telegraf.

On dodaje da je njegov otac telefon poneo sa sobom kući kako bi ustanovio u čijem je vlasništvu.

- Dao mi je da ga pogledam i vidim kome pripada da bi mogao da ga vrati pravom vlasniku. Priključio sam ga na kompjuter i tada se jako iznenadio videvši fotografije i snimke porodice Marjanović - kaže naš sagovornik i dodaje da je telefon istog trenutka odneo u policiju.

Kako saznajemo, u telefonu se nalazilo mnogo video-snimaka i fotografija, uglavnom sa porodičnih dešavanja.

- Najviše je bilo snimaka sa slavlja, rođendana, kao i fotografije male Jane, ćerke ubijene pevačice. Ono što je šokiralo jesu fotografije koje su Marjanovići napravili na groblju Zbeg u Borči. Među njima je bio i Vladimirov selfi pokraj Jeleninog spomenika - navodi izvor iz policije koja je uradila veštačenje telefona da bi otkrila kome pripada.

Prećutao da je izgubio mobilni

Podsetimo, sredinom septembra, o čemu je Srpski telegraf prvi pisao, u Borči je pronađen misteriozni mobilni telefon za koji se sumnjalo da ima veze sa Jelenom i njenim ubistvom. Kada smo ga pozvali za komentar, Vladimir je prećutao da je samo nekoliko dana ranije izgubio isti. U međuvremenu su inspektori telefon poslali na veštačenje, a na osnovu podataka iz mobilnog telefona ustanovljeno je da pripada upravo svekru ubijene pevačice. Nakon toga, Vladimir je promenio priču.

- Ja sam telefon izgubio pre nekih sedam dana. Ali ga niko nije pronašao niti me je iko kontaktirao - rekao je tada Vladimir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading